Hoppsan!

Här kan ni se några bilder på mig. Det är jag som försöker bryta mig ur den röda bilen... Husse och matte hade försvunnit och jag ville ut till luren!

Kommentarer

Anonym sa…
Hej! Vad roligt att jag hittade hit. Tassade hit från Tylers sida. När jag bodde i Malmö för drygt ett år sedan så sågs vi på fältet lite till o från. Kika in på min hemsida - tror du känner igen oss! (fast vi har utökat med en "lillebror")Får säga att du är fasligt ambitiös som håller igång en blogg för varje hund. Hemsida & blogg för vardagsuppdateringar får räcka för oss! Hoppas du kikar in hos oss! Tjingeling!
Kattalena sa…
Hejsan!
Javisst kommer jag ihåg dig och vovven! Han var ju så duktig! Minns att Liam bara sprang och sprang och jag inte kunde få fatt på honom. Han är tack och lov riktigt bra på att komma när man kallar nu ;-)

Vilken jättefin hemsida och blogg du har!!! Och så kul att du skrev ett inlägg här så att jag fick veta om den!
Anonym sa…
Haha, oj vad Liam kämpar med att försöka ta sig ut! :)
Vi kan inte ha Zero i bilen under LC eftersom vi inte har en kombi och en hyffsat ny bil. Är rädd att han skulle göra sönder nåt..

Nästa helg ska vi upp till Skellefteå och prova rundbana! Ska bli jättespännande. :)
Kattalena sa…
Nä jag skulle aldrig våga lämna våra hundar i en ny bil under LC :-)
De blir helt tokiga! Speciellt Liam ;-)

Vad kul att ni ska prova på rundbana! Det har vi gjort en gång. Våra hundar tyckte det var jättekul!
Oscar provade en gång när han var liten också, men då blev han rädd för kaninen och sprang åt andra hållet när kaninen kom :-D

Populära inlägg i den här bloggen

Kalas